Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının yarar standartlara ve yönetmeliklere elverişli olup olmadığını tespit etmek kucakin kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Yama Mekanizması: Yangın bapları, yangın esnasında daim kapalı tutulmalıdır. Bir kapı yaklaşan yahut yaylı menteşe bunu sağlamlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Başkaca gine yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven baplarının en az yarkaloriın bina dışına açılmasını ıztırari kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri de sınırlı kriterlere amelî bulunmak zorundadır. Farklı uran özelliklerle birinci sınıf bir malzemeyle tasarım edilmesi gereken yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine yaraşır olarak strüktürldığı takdirde olması muhtemel rastgele bir problem içinsında öncelikle sevimli emniyetliğinize lafıcı bir teminat oluşturacaktır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını akdetmek binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Mono blok beden mimarisı kanat sistemi veya panik bar sisteminin kilidin kucakinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlanmaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında duman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Hiç Yangın Merdiveni Kapısı küşüm yok ki yangın felaketi, yıl ortamında dirilik yitirilmesine sebep olan en yüce etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten endamsız bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem bile emtia yitirilmesine niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile şiddetli bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında kişi ve finans kaybı geriış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve kâraretler kullanılır.

Uslu hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar kılgı kullanımları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı temin edecektir. 5 adetten okkalı sipariş verirseniz dilediğiniz rengi berceste olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın bapsı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede kocaleyerek kötü sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında yaman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olabilir. 

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak birkaç farklı himaye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin tatminkâr müsaade olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Son olarak, Dimak yangın kapılarının, Kalite / Paha oranı bileğerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başında önem almış olduğundan tehlikesiz olmanızı isteriz. Sebepleri sair bir blog makalemızda açıklayacağız.

Kattaki konutların her birinin içinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Report this wiki page